Naši radovi


NIVEA

Black & White

Rijetko kad u životu su stvari crno-bijele. Još teže takvima i ostaju. Osim ako ne koristite NIVEA Black & White dezodorans…


Saznaj više

NIVEA

Moja mala higijenoteka

Iako na prvi pogled možda ne zvuči tako, pokazalo se da promotivna brošura za adolescente, kreirana u svrhu medicinskih predavanja o promjenama tijela u pubertetu, može biti i zabavna!


Saznaj više

NIVEA

Reci to Nivea kremom

Povezivanje poklanjanja ograničene serije NIVEA kreme „Touch of Love“ s emocijama brižnosti, zahvalnosti, ljubavi i sreće koje je rezultiralo simpatičnim, emocionalnim materijalima prepoznatima u cijeloj CEE regiji.


Saznaj više

NIVEA

100 Godina

Kako najbolje obilježiti prvo stoljeće jednog od najpoznatijih i najomiljenijih svjetskih brandova? Mi smo se odlučili za interaktivnu izložbu te čitav niz posebnih oglasa…


Saznaj više

LABELLO

Labello je OK!

Jedan od najpopularnijih brandova i sinonim za njegu usana zaslužuje posebnu komunikaciju, pogotovo kad se predstavlja najkritičnijim i najzahtjevnijim potrošačima na planeti – adolescentima.


Saznaj više

IKEA

Božić je

…kad cijeli grad osvane 'okićen' materijalima koje smo s puno ljubavi i truda stvarali za svog klijenta.


Saznaj više

IKEA

Ponekad i posao može biti zabavan!

Pogotovo kad dobiješ jedinstvenu priliku osmišljavanja kampanje za predstavljanje i otvaranje prve IKEA robne kuće u Hrvatskoj.


Saznaj više

IKEA

Započni dan na svoj način!

Veliko regionalno istraživanje potvrdilo je nešto što smo zapravo već znali - da svatko od nas ima svoje malene rituale kojima započinje dan, a mi smo na temelju dobivenih rezultata odlučili napraviti kampanju i još jednom dokazati da IKEA ima rješenje za sve!


Saznaj više

IKEA

Nešto novo pod suncem…

Nakon duge zime temperature konačno počinju rasti, dani postaju sve duži i pravo je vrijeme za druženja i boravak na otvorenom uz nešto novo pod suncem!


Saznaj više

Ulica Grada Vukovara 224,
Zagreb,
Hrvatska

Kontakt:
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

 

Feeling social?
Facebook