Tko smo

Istraživanja pokazuju da, kad je poslovni svijet u pitanju, žene dominiraju u području marketinga, PR-a i ljudskih resursa, a naš 100% ženski tim profesionalki zaljubljenih u reklame iz dana u dan to i dokazuje. 
Mi smo FCB Afirma i dio smo svjetske FCB mreže koja već 140 godina pronalazi nove načine oglašavanja te približavanja proizvoda i usluga potrošačima. 
Dovoljno smo velika agencija za pružanje regionalne podrške nekima od najvećih svjetskih brandova, a opet dovoljno mala za jednostavan, srdačan i neposredan odnos s klijentima.
Naša strategija je da uvijek imamo pravu strategiju za svaki brand, a naša najbolja reklama su… naše najbolje reklame.


Više o nama

NIVEA

100 Godina

Kako najbolje obilježiti prvo stoljeće jednog od najpoznatijih i najomiljenijih svjetskih brandova? Mi smo se odlučili za interaktivnu izložbu te čitav niz posebnih oglasa…


Saznaj više

NIVEA

Black & White

Rijetko kad u životu su stvari crno-bijele. Još teže takvima i ostaju. Osim ako ne koristite NIVEA Black & White dezodorans…


Saznaj više

Naši klijenti

Bez dobrih odnosa nema niti dobre suradnje, tako da smo izrazito sretni i zahvalni što imamo privilegiju raditi s najboljima. Ovdje su neki od sjajnih klijenata koji su nam ukazali povjerenje i omogućili nam da svaki dan dolazimo na posao pomicati granice. Kako svoje, tako i njihove.   


Pogledajte klijente

Ulica Grada Vukovara 224,
Zagreb,
Hrvatska

Kontakt:
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

 

Feeling social?
Facebook