Tko smo

Istraživanja pokazuju da, kad je poslovni svijet u pitanju, žene dominiraju u području marketinga, PR-a i ljudskih resursa, a naš 100% ženski tim profesionalki zaljubljenih u reklame iz dana u dan to i dokazuje. 
Mi smo FCB Afirma i dio smo svjetske FCB mreže koja već 140 godina pronalazi nove načine oglašavanja te približavanja proizvoda i usluga potrošačima. 
Dovoljno smo velika agencija za pružanje regionalne podrške nekima od najvećih svjetskih brandova, a opet dovoljno mala za jednostavan, srdačan i neposredan odnos s klijentima.
Naša strategija je da uvijek imamo pravu strategiju za svaki brand, a naša najbolja reklama su… naše najbolje reklame.


Više o nama

IKEA

Započni dan na svoj način!

Veliko regionalno istraživanje potvrdilo je nešto što smo zapravo već znali - da svatko od nas ima svoje malene rituale kojima započinje dan, a mi smo na temelju dobivenih rezultata odlučili napraviti kampanju i još jednom dokazati da IKEA ima rješenje za sve!


Saznaj više

NIVEA

Moja mala higijenoteka

Iako na prvi pogled možda ne zvuči tako, pokazalo se da promotivna brošura za adolescente, kreirana u svrhu medicinskih predavanja o promjenama tijela u pubertetu, može biti i zabavna!


Saznaj više

Naši klijenti

Bez dobrih odnosa nema niti dobre suradnje, tako da smo izrazito sretni i zahvalni što imamo privilegiju raditi s najboljima. Ovdje su neki od sjajnih klijenata koji su nam ukazali povjerenje i omogućili nam da svaki dan dolazimo na posao pomicati granice. Kako svoje, tako i njihove.   


Pogledajte klijente

Ulica Grada Vukovara 224,
Zagreb,
Hrvatska

Kontakt:
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

 

Feeling social?
Facebook